Meld je nu aan voor de BBMM Beroepsopleiding

In januari 2023 gaat, bij voldoende aanmeldingen, een nieuwe tweejarige BBMM Beroepsopleiding van start.

Er kunnen maximaal 18 deelnemers deelnemen. De tweejarige opleiding leidt kandidaten op tot het zelfstandig uitoefenen van het beroep van Merken- en Modellengemachtigde in de Benelux. Er is veel aandacht voor praktische vaardigheden en objectieve toetsing. 

Het eerste jaar van de opleiding is gericht op theoretische kennisoverdracht en wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Het tweede jaar van de opleiding is gericht op het aanleren van vaardigheden en wordt afgesloten met een mondeling examen. Hiermee sluit de opleiding goed aan bij de beroepspraktijk.

Het succesvol afronden van de opleiding en het behalen van beide examens is één van de criteria voor het voeren van het BMM-keurmerk. De Beroepsopleiding BMM is uitdrukkelijk bedoeld ter ondersteuning van een leertraject dat wordt gevolgd in de beroepspraktijk.

De registratie is inmiddels geopend en kandidaten worden op volgorde van aanmelding toegelaten Klik hier voor meer informatie.

Losse modules
Het is voor geïnteresseerden nog mogelijk om dagdelen van het BBMM programma van dit jaar als losse modules bij te wonen. Iedere module is goed voor 3 opleidingspunten. Meer informatie over het BBMM moduleprogramma vind je op de BBMM website